Panica! Loredana Chivu a lesinat pe strada! Blonda a fost dusa de urgenta la spital! Afla de la ea ce a patit si ce i-au spus medicii

Loredana Chivu a trait clipe de cosmar in weekend! Blondina a reusit sa-si sperie familia si prietenii cand a ajuns de urgenta la spital!
loredana chivu 2
Loredana Chivu a lesinat pe strada! Blondina a cazut din picioare efectiv si s-a trezit la spital, cu perfuzia in mana. Familia si prietenele blondinei au intrat in panica. In ultima perioada, vedeta a avut un program extrem de incarcat, astfel ca nu a reusit nici sa doarma si nici sa manance. Perioada aglomerata in care blondina s-a cam “neglijat” si-a spus cuvantul, asa ca, in weekend, in ziua mare, s-a prabusit in plina strada!

loading...
“Am lesinat pe strada. Am avut noroc ca nu m-am lovit. Am ajuns la spital si medicii m-au bagat pe perfuzii. Este vorba despre o cadere de calciu, am lesinat de la anemie. Acum ma simt putin mai bine”, s-a rezumat Loredana sa ne spuna.

Lore si-a onorat cateva contracte, a pierdut noptile dansand in cluburi, unde intretine atmosfera, a facut si cateva sedinte foto, motiv pentru care nici nu a prea mancat ca sa fie cat mai supla in poze. Pe langa obligatiile contractuale, Lore a avut si cateva probleme care au stresat-o si s-a consumat. Cand trece prin astfel de perioade, vedeta nu prea poate manca, dupa cum ea ne-a declarat intr-un interviu recent.

Carcotasii sustin insa ca blondina ar fi luat un pumn de pastile, ea suferind ingrozitor dupa despartirea de iubit. Blonda ne-a asigurat insa ca nu se pune problema de asa ceva. „Nu am luat pastile, sunt aberatii. Am lesinat din cauza anemiei”, ne-a spus ea.

Loredana Chivu nu a fost internata, dupa ce si-a revenit, medicii i-au dat voie sa plece acasa. Desigur, ea va fi nevoita sa urmeze tratamentul, sa se alimenteze corespunzator si sa incerce sa doarma cel putin 8 ore pe noapte ca sa se odihneasca.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro