Se marita Andreea Mantea? Am prins-o proband rochii de mireasa intr-un magazin exclusivist din Bucuresti!

Imagini incredibile cu Andreea Mantea surprinse ieri, in Bucuresti.

In jurul pranzului, vedeta Kanal D a intrat intr-o cladire unde isi are sediul – STUPOARE! – un magazin exclusivist de rochii de ocazie, dar in special de mireasa.

Paparazzi s-au tinut dupa Andreea si au asistat la o discutie mai mult decat neasteptata intre bruneta si vanzatoare. Vedeta Kanal D isi cauta… o tinuta adecvata pentru nunta si pentru… cununia civila. „As vrea o rochie care sa nu atarne deloc pe jos, ca eu sunt mai micuta de statura… si in care sa ma pot misca, cand dansez. Si nici sa nu ma calce unul sau altul pe ea!”, ii spunea bruneta angajatei, in timp ce proba diverse tinute.

loading...
La un moment dat, chiar, a gasit o salopeta alba, eleganta, care i-a placut maxim. Socant este, insa, ce a spus: „Vaaaiii, asta merge perfect la cununia civila!”. Vanzatoarea a aprobat-o si a indrumat-o pe frumoasa prezentatoare tv sa mearga la cabina si sa probeze tinutele alese.

Habar nu avem ce planuri de maritis are Andreea Mantea, cert este ca imaginile surprinse de paparazzi ne-au mirat, mai ales ca bruneta a declarat sus si tare, cu orice ocazie, ca nu are niciun iubit.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro