Simona Gherghe, operata de URGENTA in toiul noptii

Simona Gherghe trece prin momente dificile! Dupa ce ieri prezentatoarea „Acces direct” a chemat Salvarea, acuzand dureri de stomac, aceasta a fost dusa la spital pentru investigatii. Situatia s-a agravat insa peste noapte si vedeta a ajuns sa fie operata de urgenta.
simona gherghe
Simona Gherghe a avut, joi, o zi extrem de grea. Vedeta nu a ajuns, joi, la emisiune, motivand ca lipseste din cauza unor probleme de sanatatea. Aceasta a chemat de urgenta Salvarea si a ajuns la unde medicii au diagnosticat-o cu gastrita, i-au prescris o reteta si au trimis-o acasa.

loading...
In cursul noptii de joi spre vineri, prezentatoarei „Acces direct”, de la Antena 1, i s-a facut din nou rau. In jurul orei 23:00, Gherghe a chemat Salvarea si a ajuns de urgenta, la un alt spital. Acolo, medicii i-au facut din nou investigatii si la ora 03:00 au bagat-o direct in sala de operatii, aceasta fiind diagnosticata cu peritonita.

In aceste momente Simona Gherghe este bine, iar recuperarea se va face rapid, deoarece operatia s-a facut laparoscopic, metoda care o salveaza si de problema cicatricelor.
Iubitul Simonei a fost alaturi de vedeta toata noaptea. Aceasta a tinut legatura cu colegii din echipa „Acces direct” pana in clipa in care a intrat in operatie si dupa ce s-a trezit din anestezia generala.

Luni vedeta va reveni pe scaunul de prezentator de la „Acces direct”.

Simona Gherghe este prezentatoarea emisiunii „Acces direct”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 17:00 la ora 19:00, de Antena 1.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro