Adi Sina a facut un gest in timp ce isi ducea fiul nou-nascut acasa! Paparazzii au surprins toata faza

Dupa cateva saptamani de asteptare, Anca Serea a devenit mama pentru a cincea oara, iar la trei zile de cand l-a adus pe lume pe micutul Moise, vedeta a plecat acasa, insotita de sotul ei.
akcent
Nerabdatori, Adi Sina si Anca Serea au plecat in aceasta dimineata de la maternitatea unde vedeta l-a adus pe lume, vineri, pe cel de-al cincilea copil al ei, Moise. Cei doi parinti pareau extrem de entuziasmati de faptul ca cel mai nou membru al familiei lor merge acasa.

loading...
Dupa ce s-a asigurat ca sotia si fiul lui sunt asezati confortabil pe bancheta din spate a masinii, artistul s-a asezat langa ei si au pornit la drum. Daca toata lumea se astepta ca prima oprire a proaspetilor painti sa fie acasa, ei bine lucrurile nu au stat deloc asa, artistul si sotia lui surprinzandu-i chiar si pe paparazzii. Dependent de munca lui, taticul artist nu a rezistat si a dat o fuga pana la studioul de inregistrari, pentru a se asigura ca totul este in regula, in timp ce proaspata mamica si fiul lor l-au asteptat cumintei in masina.

Anca Serea si Adrian Sina mai au impreuna doi copii: pe Noah (3 ani si jumatate) si pe Ava (2 ani). Vedeta Prima TV a mai fost casatorita, cu afaceristul Filip Poplingher, insa a ramas vaduva la numai 28 de ani, dupa ce sotul sau a murit de cancer. Din mariajul cu el mai are doi copii, pe David (14 ani) si pe Sara (7 ani).

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro