ANDRA a facut in urma cu putin timp anuntul: „Sunt in al noualea cer!“

Una dintre cele mai indragite cantarete de la noi a dorit, in aceasta dimineata, sa impartaseasca o veste buna cu fanii sai, iar momentul nu a putut decat sa ii bucure si mai tare pe internauti.
Andra David-Bisbal
Asa cum ati putut ghici, vestea pe care Andra le-a dat-o fanilor sai de pe Facebook, in dimineata de vineri, are legatura c-un moment din cariera sa, pe care artista a dorit sa il marcheze. Asa ca, sotia lui Catalin Maruta a facut acest lucru pritr-o postare in care le-a multumit tuturor celor care o asculta si ii urmaresc cu sufletul la gura activitatea de pe retelele sociale. Mai mult decat atat, Andra a postat si videoclipul ultimei sale melodii, impreuna cu urmatorul mesaj:

loading...
„Sunt in al noualea cer! De fapt, in al 10.000.000-lea! Atatea vizualizari a facut single-ul „Without you” in mai putin de o saptamana! Este un numar care depaseste orice record al unui artist roman de pana acum si imi depaseste si mie asteptarile.

Asa cum voi sunteti alaturi de mine mereu, in numar din ce in ce mai mare, la fel eu aflu cu surprindere ca pot sa ma bucur mai mult, sa fiu mai fericita, cand credeam ca am atins deja cerul!“, a scris Andra pe intr-o postare pe Facebook.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro