A uitat de inhibitii si si-a etalat „capsunicile”! Corina Bud a vrut sa fie sexy, dar…

Mereu o aparitie incendiara si extrem de excentrica, Corina Bud a reusit sa-si enereveze fanii, intrucat s-a pozat intr-o ipostaza absolut senzationala.
corina bud
Pentru ca soarele a stralucit cu putere, iar capsunile artistei s-au copt, aceasta a decis sa-si adune recolta din gradina casei in costum de baie. Mai mult de atat, ea s-a fotografiat in ipostaza incendiara si a scris in descrierea imaginii „Nicaieri nu-i mai bine ca acasa! ?Quieres una capsunica?“, iar replica ei a starnit reactii dure.

In timp ce unele persoane au apreciat imaginile, altii i-au lasat comentarii dure, fiind revoltati de faptul ca s-a dezbracat in costum de baie.

„Daca ai fi mai decenta in fata fanilor, ai avea mai mult succes! Imi place cum canti, dar pozele astea ma dezgusta!“ sau „Daca vreau sa mananc si eu capsuni asta nu insemna ca trebuie sa o fac in costum de baie“, au fost doar cateva dintre replicile lasate de fani la fotografia Corinei Bud.

Corina Bud a format un cuplu cu afaceristul Nelu Bud, timp de aproape 20 de ani, impreuna cu care are un baiat de 8 ani, pe nume Robin. Artista a dat lovitura vara trecuta cu hitul ”Fete din Balcani”.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro