Bunica Innei este o pensionara „cool”! La concertul nepoatei a purtat un hanorac de fite

Singura artista din Romania care se poate mandri cu statutul de vedeta internationala a cantat, in urma doua zile, la Forza Zu, in Bucuresti.
inna 3
Inna a atras toate privirile la eveniment, cantareata fiind o prezenta rara pe plaiurile mioritice. Frumoasa bruneta are spectacole in toata lumea astfel incat poate numara pe degetele de la o mana noptile petrecute, lunar, in patul ei de acasa.

Ei bine, in ciuda programului incarcat, solista vorbeste in fiecare zi la telefon cu cele mai importante femei din viata ei: mama si bunica. Si pentru ca nu petrece cat timp si-ar dori cu ele, cand este in tara, Inna este nedespartita de mama si de bunica.

loading...
Cele doua doamne i-au fost alaturi cantaretei si la Forza Zu, si au fost in culmea fericirii cand au vazut cum este primita tanara de bucuresteni. Cu aceasta ocazie, bunica vedetei a demonstrat ca nu este o femeie conservatoare si poarta cu mandrie hanoracele ultima fita ale nepoatei.

La concert, pensionara a etalat o astfel de piesa vestimentara care poarta semnatura unui designer neamt, dar cu toate acestea nu a renuntat la batic, un accesoriu indispensabil al doamnelor in varsta.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro