Carla’s Dreams, scandal monstru din cauza drogurilor! Autoritatile le-au dat artistilor o lovitura neasteptata

Celebra trupa Carla’s Dreams a fost implicata intr-un scandal monstru cu autoritatile romane, specializate in lupta impotriva traficului si consumului de stupefiante.
Carlas Dreams
Tensiunile dintre celebra formatie din Republica Moldova si reprezentantii Ministerului de Interne au izbucnit in momentul in care un reprezentant al casei de discuri din tara noastra, care are contract cu trupa din Basarabia, a incercat sa semneze un parteneriat cu Agentia Nationala Antidrog (ANA). „O fata care lucreaza acum la casa de discuri, fost voluntar antidrog in studentie, a contactat ANA si a solicitat incheierea unui parteneriat cu trupa Carla’s Dreams”, au dezvaluit, pentru Spynews.ro, surse din cadrul ANA.

loading...
Sursele citate au precizat ca solicitarea a fost respinsa categoric, din cauza faptului ca s-a considerat ca membrii formatiei, care canta mascati pentru a nu li se cunoaste identitatea, fac, in Romania, o adevarata campanie prin care, subliminal, incurajeaza consumul de droguri de mare risc. Este vorba despre piesa „Eroina mea”, despre care ofiterii antidrog ar fi stabilit ca, desi, la prima vedere, pare a fi descrierea unei povesti de dragoste, se refera, in realitate, la heroina.


sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro