Cat castiga asistentele pacatoase! Diferenta de bani dintre Daniela Crudu si Ana Mocanu este de necrezut!

Diferenta de experienta! Plusul de valoare al Danielei Crudu fata de colega Ana Maria Mocanu ”cantareste” 50 de euro.
daniela crudu
Pe cale sa devina cea mai veche asistenta din televiziune si, deci, cea mai experimentata, Daniela Crudu a avut nevoie de o mica motivatie in raport cu mai novicea Ana Maria Mocanu, colega ei pacatoasa. Si l-a primit – o diferenta salariala pe cat de insignifianta pe atat de reconfortanta.

loading...
Salariul de asistenta TV nu este unul foarte motivant, dar expunerea si promovarea par sa le tina de foame amatoarelor. Este si cazul celor doua pacatoase ale lui Capatos. La ce nevoi si pretentii au ele, Ana Maria Mocanu si Daniela Crudu nu ar putea niciodata sa traiasca din leafa. Mai exact, prima castiga 450 de euro, iar a doua 500.
anamaria mocanu
Diferenta de 50 de euro ar fi aparut, potrivit surselor noastre, din cauza faptului ca bruneta, mult mai experimetata, ar fi avut nevoie de un confort psihic in raport cu Mocanu, care a prins radacini in echipa mult mai tarziu. Practic, faptul ca n-a mai fost ea titulara a postului si a trebuit sa faca echipa cu Ana Maria, a impus cumva o departajare. Ca sa se stie cine e piua intai. Iar la cate de mici le sunt salariile, mai mult ar fi fost prea mult.

In alta ordine de idei, la cei 500, respectiv 450 de auro, fetele adauga bani proveniti din evenimente, show-uri in cluburi sau contracte de imagine.

sursa: RTV.NET

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro