„Ciresica”, de la copil cuminte, la bomba sexy! Nicole Cherry, prima aparitie provocatoare

Desi prima aparitie a fost cea a unui copil cu aparat dentar care se gandeste la vacanta, Nicoleta, sau Nicole Cherry, a urcat pe scena si a aratat cum a evoluat atat din punct de vedere muzical, dar si al imaginii.
nicole cherry 2
Nicole Cherry a sustinut recent un concert de zile mari la Calarasi. Cantareata a uimit atat prin vocea ei, cat si prin tinuta purtata. Daca in urma cu ceva timp evita sa poarte haine care sa-i puna in evidenta trupul, acum frumoasa „ciresica” opteza pentru tinute mult mai provocatoare si strampte. Nicole a purtat un top negru scurt, o fusta sexy gri, iar pentru incaltaminte a optat pentru o pereche de botine.

loading...
Artista a facut un show pe cinste, dar in timpul concertului fustita mult prea strampta a incomodat-o in efectuarea miscarilor de dans. „Esti super frumoasa si super talentata! JOS PALARIA!”, „Suberba!”, sunt doar cateva dintre mesajele primite de la fanii artistei.

Nicole Cherry a devenit cunoscuta la varsta de 14 ani cu melodia ”Memories”. De atunci, ea a intrat sub aripa unor artisti celebri, printre care Antonia si Alex Velea si a participat la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, unde a facut mereu spectacol cu vocea sa puternica.

sursa: spynews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro