Daniela Gyorfi, aparitie socanta! Lumea a incremenit cand a vazut-o pe strada!

Daniela Gyorfi e de nerecunoscut de cand s-a intors din turneul extraordinar din Canada! Cantareata care isi facuse doar varfurile verzi inainte de a pleca peste hotare, acum are un nou look! Are plete lungi si e verde – turcoaz tot capul!

Daniela Gyorfi isi schimba adesea look-ul, asta pentru ca vrea sa fie in pas cu moda ca toti artistii, dar si ca sa-si surprinda fanii. Cantareata a optat de aceasta data pentru un look extravagant care o face, efectiv, de nerecunoscut!

loading...
Gyorfi nu mai are parul balai… si nici scurt. Acum are plete lungi si e vopsita verde cu suvite turcoaz! Artista a fost surprinsa, recent, de paparazzii, intr-o parcare, coborand de la volanul masinii sale. Daniela nu doar ca are parul verde si a atras toate privirile trecatorilor, dar si-a asortat si vestimentatia ca sa fie trendy!

Si-a luat pantaloni mulati, negri, la care a asortat un tricou sclipicios, in nuanta de verde – turcoaz ca sa fie in ton cu look-ul. Peste tricou si-a pus o vesta, iar in picioare avea adidasi galbeni accesorizati pe alocuri cu paiete.


sursa: synews.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro