FOTO DE SENZATIE! Imaginile interzise cu sanii Andreei Marin! Zana a facut sport intr-o tinuta prin care i se vedeau sfarcurile si fundul!

Andreea Marin este o persoana care promoveaza decenta, insa, intr-una din aparitiile sale publice intr-un parc, ea a socat prin tinuta sport aleasa. “Zana” avea colanti transparenti si o bluza prin care i se vedea tot, inclusiv sfarcurile!

Cunoscuta pentru stilul de viata sanatos pe care il adopta, Andreea Marin participa la tot felul de campanii ce au legatura cu sportul. Numai ca, uneori, din exces de zel, mai face si cateva greseli…vestimentare evidente!

loading...
De pilda, in urma cu cativa ani, diva a acceptat provocarea de a promova un concept in materie de sport bazat pe folosirea corzilor elastice. In Parcul Cismigiu, ea si inca 2000 de bucuresteni au facut un antrenament in aer liber, destul de solicitant, care, la final, si-a aratat…rezultatele.

Din nefericire pentru Andreea, dincolo de buna intentie, “zana” a socat la fata locului prin modul in care s-a imbracat. Pe adresa de pont a redactiei WOWbiz.ro, am venit cateva imagini in care se observa lejer ca Marin si-a pus o pe ea doar o pereche de colanti pana la genunchi, negri, transparenti, care la anumite miscari ii aratau perfect fundul…aproape gol, dar si un tricou transparent, prin care se vedea sanul si, fireste, sfarcul ridicat din pricina efortului depus.

Andreea a incercat sa mascheze goliciunea printr-o bluza de trening, insa, situatia nu s-a remediat, pentru ca exercitiile pe care vedeta le facea erau destul de solicitante si…intense.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro