Iulia Albu s-a speriat cand a vazut-o pe Ruby! „Monstruos!”

Iulia Albu e in mare forma. A mers la WOWbiz ca in fiecare saptamana ca sa comenteze alegerile nefericite ale vedetelor in materie de tinute purtate la evenimente publice.
iulia albu
Fashion-editorul nu a iertat pe nimeni, asa cum o face de fiecare data, indiferent de nume si de statut. A taiat in carne vie, a dat notele in stilu-i caracteristic si a surprins pe toata lumea cu numele celor carora a ales sa le dea trofeele WOW si BAU!

loading...
Ruby
Monstruos! Trebuie sa o comentez? Are pe ea o imitatie sinistra din plastic. Daca nu ne permitem anumite piese, ar fi bine sa nu le copiem. Nu toata lumea isi permite sa investeasca in haine, nu toti isi respecta fanii. E o tipa miniona, parul ala o face si mai mica. Zici ca e Scufita Rosie in varianta liliputana. Isi scurteaza mult gatul. Pantofii sunt urati, zici ca sunt din staniol. Are niste sandale oribile. Cerceii sunt urati! Ma gandeam ca poate trece si ea pe la coafor. Minus infinit!

What’s Up
Nu prea da gres, e interesant ca a asortat camasa cu sapca. Cromatic e corect. E o tinuta relaxata, nu e una elaborata. Merita o nota mare. Nota 9!

Dorian Popa si Claudia
Ca un cuplu de pensionari intr-o vacanta in Tenerife. E interesant dar nu e ce trebuie. Ea are prea mult negru, si cu parul, si cu sprancenele. El poarta ochelari in interior, dar nu o face asumat. Ar putea sa isi gaseasca o zona. Nici macar nu incearca. El va primi nota 0!

Kamara
Nu mi se pare nimic vadit gresit. Acei pantofi arata interesant. Tricoul nu ma deranjeaza, imi plac castile, imi place look-ul sauvage. Va primi nota 7.

Stela Popescu
Arata de parca s-a dus sa joace la ruleta la Las Vegas, ceea ce nu e foarte rau. E putin cam prea mult! Are un look interesant si nu face greseli foarte mari. De data asta e prea mult. De ce si-a luat top-ul ala cu print leopard? Aparitia e cool. Ii voi da nota 8, cu mentiunea ca nu e reusita, dar nici profund gresita.

Tily Niculae
Este o tinuta normala, de mers la supermarket dimineata. Inainte sa ducem cainele afara, ca sa nu ne machiem foarte mult. Tinuta e ieftina, cerceii sunt urati, nu au ce sa caute in aceasta combinatie. Putea alege o pereche de incaltaminte eleganta, nu jacheta tip motor, nu camasa aia care arata ca si cum ar fi fost purtata o saptamana si era inchis la spalatorie. Tily e foarte prost imbracata. O exclud din rubrica.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro