Lidia Buble vorbeste despre Razvan Simion! „Intotdeauna ne facem timp unul pentru celalalt!” Cantareata nu se mai fereste de intrebarile despre relatia lor atat de comentata

Lidia Buble a dezvaluit, intr-un interviu acordat pentru WOWbiz.ro, ca, in acest moment, este foarte fericita. Cantareata, cu un look schimbat total, a vorbit despre Razvan Simion, despre dorinta de a fi actrita, ce piesa va scoate in toamna si de ce nu ar recurge niciodata la operatiile estetice!
lidia buble
Lidia Buble a fost, in urma cu cateva zile, una dintre vedetele de top de la Forza ZU! Frumoasa femeie a sustinut un minirecital, in fata unui public in delir, iar inainte de a urca pe scena, a acceptat sa se supuna unui tir de intrebari venit de la reporterii WOWbiz.ro!
Rep: Lidia, ce inseamna pentru tine sa canti la Forza ZU, in Bucuresti, in fata a peste 100.000 de oameni?

loading...
Lidia Buble: Foarte important! Putini stiu ca am venit direct de la zilele Clujului, unde am sustinut un concert in fata unui public extraordinar, la care au fost foarte multi “bublisori”, carora le multumesc ca intotdeauna fac tot posibilul pentru a ma urmari live. A trebuit sa ma trezesc la patru dimineata, pentru ca am avut avionul spre Bucuresti la ora cinci!!! Asa ca, in aceste momente, sunt un pic cam obosita, dar pe de alta parte, sunt si foarte entuziasmata sa ma aflu aici, pe scena.
razvan si dani
Rep: Ai recurs la o schimbare radicala de look, una a la Lady Gaga – ce te-a determinat sa faci acest lucru?

L.B.: Pai nu stiu, eu asa sunt…astazi, sunt intr-un fel, maine, pot fi total diferita, pot spune ca sunt un pic cameleonica. La mine, nu stii la ce sa te astepti niciodata! Azi, mi-am dorit sa fiu blonda si tunsa bob. Si…rezultatul a fost unul uluitor.

Rep: Ai inregistrat succese uriase cu piesele tale, “ Noi simtim la fel”, “Le-am spus si fetelor” sau “Inima nu stie”, ce urmeaza pentru Lidia Buble?

L.B. Eu si Adi Sina ne-am gandit foarte mult si chiar avem pregatita o balada pentru aceasta toamna. u am avut pana acum o piesa de suflet, lenta, si am hotarat ca ar fi dragut sa facem ceva nou, ceva ce nu am am incercat in acesti ani. Asa ca, peste cateva luni, voi lansa balada “Eu voi fi” si sper sa fie pe placul publicului.

Rep: Sa schimbam un pic registru, ai face si altceva in afara de muzica? Te-ai vedea, de pilda, jucand intr-o producatie de-a lui Matei Dima de la BRomania?

L.B. Sincer, DA! De alfel, m-a si invitat sa joc intr-un filmulet de al lui, insa am fost plecata, la un concert important si nu am putut ajunge sa fac inregistrarea. Insa, voi tine legatura cu Matei ca sa facem ceva dragut, ceva foarte funny. Eu sunt o actrita, asta nu stiti! Mi-am dorit intotdeauna sa joc intr-un film de comedie. Din pacate, nu am avut cum sa urmez si calea actoriei, pentru ca nu mai aveam cand! Din sapte zile ale saptamanii, cam patru-cinci sunt plecata

Rep: Te-ai mai vedea la o emisiune de transformari, asa cum s-a intamplat anul trecut?

L.B. Mi-a placut foarte tare, sper din suflet sa mai fiu protagonista intr-un alt sezon al show-ului de transformari, fiindca mi-a placut mult. Din pacate, desi am fost invitata pentru aceasta editie, nu am putut accepta provocarea, intrucat am concerte programate pana la sfarsitul anului!

Rep: Sa inteleg ca esti o persoana ocupata, ai timp si de o vacanta pentru tine si Razvan?

L.B. Cu siguranta, va exista o vacanta pentru noi! Intotdeauna ne facem timp, nu se pune problema sa nu avem timp unul pentru altul! Din pacate, este un pic mai greu acum, el lucreaza in fiecare zi, in timpul saptamanii, eu, in schimb, sunt ocupata in weekend. Insa, avem si noi artistii cate o pauza, in luna ianuarie, si atunci, sigur, vom merge undeva.

Rep: Este Lidia Buble fericita in acest moment?

L.B.: Ma declar cea mai fericita femeie de pe pamant!!! Sunt foarte fericita, foarte sanatoasa, multumesc lui Dumnezeu.

Rep: Si o ultima intrebare: Ai recurge vreodata la operatiile estetice?

L.B. Sunt foarte multumita exact asa cum m-a lasat Dumnezeu si cred ca operatiile estetice trebuie facute doar atunci cand avem probleme mari de sanatate. Altfel, NU. Cred ca asa cum ne-a lasat Dumnezeu este perfect si nimeni nu ar putea sa o faca mai bine decat a facut-o el!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro