VICTOR SLAV nu isi mai incape in piele de fericire! Ce surpriza i-a facut BIANCAI DRAGUSANU cand a aflat ca va deveni tatic

Dupa ce Bianca Dragusanu a recunoscut in sfarsit ca este insarcinata, iubitul sau, Victor Slav, nu putea sa ramana indiferent fata de o astfel de veste.
victor-slav
Imediat dupa ce a aflat ca va deveni tatic, plin de emotie, fostul prezentator de la meteo s-a gandit sa ii faca Biancai o surpriza de zile marei. Asa ca, Victor Slav a trecut pe la toate florariile din zona Lacului Tei, din Capitala, acolo unde cei doi locuiesc in apartamentul de lux al Biancai, si a cumparat pentru viitoarea mamica brate intregi de flori.

loading...
Potrivit apropiatilor celor doi, Victor Slav a profitat de-un moment in care Bianca nu a fost acasa si a umplut toata locuinta de flori, iar in momentul in care fosta asistenta TV a ajuns acasa a ramas muta de uimire, in fata surprizei uriase pe care iubitul ei i-a pregatit-o. Mai mult, de cand a aflat ca va fi tatic, Victor Slav nu isi mai incape in piele de fericire si are grija ca Bianca sa nu duca lipsa de absolut nimic.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro