ADELINA PESTRITU a facut anuntul pe care toata lumea il astepta: „Vine si bebe…“

Se pare ca Adelina Pestritu le-a dat tuturor vestea pe care o asteptau, asta deoarece iubita lui Speak a anuntat ca s-ar pregati, cat de curand, sa devina mamica. Anuntul a fost facut intr-o zi speciala, chiar de ziua copilului.
adelina si speak
Insa nu a fost facut in mod oficial, asa cum v-ati astepta, cu mare tam-tam, ci vestea a fost data de catre Adelina Pestritu sub forma de raspuns la un comentariu pe care l-a primit pe-o retea sociala, atunci cand a postat o fotografie cu ea si catelul ei Nobby. In momentul in care a postat imaginea pe Facebook, pe langa cele 22 de mii de aprecieri, iubita lui Speak a primit un sfat din partea unei fane, care i-a scris urmatorul mesaj: „Frumoasa, Adelina,iar cu un copil frumos ca tine nu ti-ar sta rau. Esti minunata, te pup“.

Fata de aceasta replica, Adelina Pestritu nu a ramas impasibila si i-a dat internautei replica: „Vine si bebe cat de curand“.

Mai mult decat atat, alti fani i-au marturisit vedetei ca in momentul in care au avut un copil au trebuit sa renunte la animalutele de companie. Si fata de replicile de acest tip, iubita lui Speak a avut o reactie: „Mi-e groaza sa ma gandesc ca o sa fiu nevoita sa renunt la Nobby“, a scris Adelina Pestritu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro