Asa arata viitoarea mamica BIANCA DRAGUSANU in costum de baie! Imaginea care a starnit furori printre internauti. „Esti…“

Dupa ce a recunoscut ca mai are doar cateva luni pana cand va deveni mamica pentru prima oara, sarcina nu pare sa o tina in loc pe Bianca Dragusanu.
Bianca Dragusanu
Asta deoarece vedeta a fost foarte activa in ultima vreme si nici nu s-a ferit sa se afiseze purtand diferite tinute. In dupa-amiaza de sambata, iubita lui Victor Slav a facut inca o data dovada ca se simte bine in ipostaza de viitoare mamica, dar si de femeie stapana pe sine, asta fiindca s-a fotografiat intr-un jacuzzi, in care a ramas doar in costum de baie. Mai mult, Bianca Dragusanu nu s-a ferit sa isi arate formele, ba chiar le-a scos in evidenta, pentru ca vedeta s-a fotografiat cu spatele, iar internautii i-au putut admira atat costumul de baie, cat si posteriorul dintr-un minuscul bikini cat se poate de colorat. Ceea ce n-au putut sa vada a fost insa burtica de gravida, pe care vedeta pare sa o tina inca „secreta“.

De la imaginea pe care Bianca Dragusanu a postat-o pe reteaua sociala Instagram nu au putut lipsi nici aprecierile – fotografia a strans aproape 4 mii de „Like“-uri – si nici comentariile.

A photo posted by BiancaD (@biankdragusanu) on


„De ce iti ascunzi burtica? E cel mai frumos si mai unic sentiment, acela de a deveni mamica! Sarcina usoara in continuare!“, a comentat o fana la postarea Biancai Dragusanu de pe Instagram.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro