Asteapta un copil si are insomnii! Cum l-a pozat BIANCA DRAGUSANU pe VICTOR SLAV in miez de noapte

De cand este insarcinata, Bianca Dragusanu pare ca are insomnii, avand in vedere ca-l pozeaza pe Victor Slav, iubitul ei, in miez de noapte in timp ce doarme, dupa care posteaza imaginile pe pagina ei de socializare.
Bianca Dragusanu
Asa s-a intamplat si luni dimineata, atunci cand viitoarea mamica a pus mtna pe telefon si i-a facut o poza lui Slav. Acesta dormea in pat, iar langa el se afla catelusul celor doi. Dupa ce a facut poza, roscata a pus-o pe Facebook, iar prietenii ei virtuali au dat like si au inceput sa comenteze. I-au urat sarcina usoara si i-au spus ca ea si Victor Slav sunt cuplul perfect. Inca din primele luni de sarcina, Bianca si Victor au inceput sa planuiasca o noua casatorie care ar fi trebuit sa aiba loc in aprilie, la Deva. Si, cand totul era gata, au amanat-o, pentru ca mai apoi sa o anuleze.

Aceasta decizie a fost influentata de preotul la care se spovedesc. Duhovnicul pe care il viziteaza la o manastire din Moldova le-a spus de la bun inceput ca, in ciuda divortului prin care au trecut, ei au ramas cununati in fata lui Dumnezeu, asa ca nu s-au mai gandit la nunta. Si, cum data trecuta, cununia civila nu le-a fost de bun augur, au renuntat in cele din urma la ea. Pana se va naste fetita lor, peste patru luni, acestia au timp sa se razgandeaca.


sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro