Ce a ajuns sa poarte Vica Blochina pe plaja, de cand a intrat in depresie ca s-a ingrasat? Imagini WOW cu picioarele fostei balerine

Desi arata senzational si are un trup la care si tinerele de 20 de ani viseaza, Vica a intrat intr-un con de tristete in ultima perioada, dupa ce a pus cateva kilograme pe cantar.
vica blochina
Descurajata din cauza faptului ca vara a venit si nu se simte confortabil sa-si afiseze formele la plaja, Vica Blochina a apelat la cateva solutii.

Zilele acestea, aflata pe litoralul romanesc pentru o serie de filmari, fosta balerina a preferat sa se plimbe pe plaja ceva mai imbracat decat ne-a obisnuit pana acum. In loc de costum de baie, ea a purtat un maiou lalai si o pereche de pantaloni scurti minusculi.

In momentul in care si-a dat jos hainele si s-a lasat la costum de baie, Vica a preferat sa nu-si faca niciun selfie provocator, nemultumita fiind de noile ei rotunjimi. Chiar si atunci cand a incercat sa-si pozeze picioarele de gazela, ea a avut mare grija la cadrul fotografiei, astfel incat, sa nu se vada foarte mult din partea superioara a corpului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Massy

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro