Ce a aparut pe pagina de Facebook a ANTONIEI dupa ce s-a zvonit ca este din nou insarcinata

Antonia si Alex Velea sunt unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul romanesc, acestia avand mii de fani care le urmaresc toate miscarile fie la TV, fie in mediul virtual.
antonia_si_alex_velea
Potrivit unor surse, Antonia a facut o vizita la medicul ginecolog, vineri dimineata, inainte de pranz, la clinica MedLife din Drumul Taberei. Artista nu era singura, ci insotita de iubitul ei, Alex Velea, pesemne ca cei doi se pregatesc sa devina din nou parinti.

La cateva ore dupa ce aceasta informatie a fost facuta publica, Antonia a postat o imagine pe o retea de socializare in care se poate observa ca artista este extrem de fericita. Acum, ramane de vazut daca cei doi artisti vor deveni sau nu parinti in viitorul apropiat.

Cantareata mai are o fetita cu Vincenzo Castellano, din casnicia cu italianul Vincenzo Castellano, pe Maya Rosaria, care s-a nascut pe 28 august 2010. Din pacate, micuta este in Italia, la tatal ei, si se poate spune ca o vede destul de rar. In schimb, Antonia se poate bucura din plin de viata de familie alaturi de Alex si de Dominic, acum in varsta de un an si jumatate.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro