Fiica lui PAUL WALKER s-a transformat intr-o BOMBA SEXY. Uite cum arata ACUM adolescenta de 17 ani

Meadow Rain, fiica regretatului actor actor Paul Walker, avea doar 15 ani atunci cand tatal sau a decedat intr-un tragic accident de masina petrecut pe 30 noiembrie 2013.

Dupa tragedie, adolescenta a continuat sa isi traiasca viata alaturi de mama sa, Rebecca McBrain, care este ajutata de fratele actorului, Cody Walker. Daca in 2013 era doar o pustoaica, acum Meadow s-a transformat intr-o domnisoara superba urmarita pe retelele se socializare de mii de fani pe care ii tine la curent cu tot ceea ce face, ducand astfel amintirea tatalui sau mai departe.

Dupa accident, Meadow Rain a mostenit peste 25 de milioane de dolari. Paul Walker a murit intr-un accident de masina la data de 30 noiembrie 2013, in apropierea orasului Los Angeles Actorul era pasager in masina unui prieten, pilotul Roger Rodas, amandoi participand la un eveniment caritabil organizat de asociatia lui Walker, Reach Out Worldwide. Masina condusa de acestia, un Porsche Carrera GT, soferul pierzand controlul masinii si izbindu-se de un stalp, apoi de un copac. Masina a luat foc, iar cei doi nu au avut sanse sa supravietuiasca impactului.

Trupul actorului a fost ars atat de rau, incat medicul legist a avut nevoie de amprenta dentara pentru a fi identificat.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro