INNA, asa cum rar o vezi! Sfarcurile i-au iesit obraznice din rochie atunci cand se astepta mai putin

Inna este fara nici o indoiala una dintre cele mai sexy si mai apreciate cantarete de la noi, artista bucurandu-se din plin de succes si in afara granitelor.
inna5
Si pentru ca este o persoana extrem de activa, Inna iubeste sa isi tina fanii din mediul virtual la curent cu tot ceea ce face. Aflata in Romania, bruneta a fost in aceasta dimineata invitata in studioul unui post de radio. In timpul cantarii insa, Inna a avut parte de un incident. Cel mai probabil, din cauza aerului conditionat, sfarcurile artistei au tasnit la propriu din rochia pe care o purta.

Inna este o cantareata de muzica dance si house din Romania care se bucura de un succes extraordinar in afara granitelor. A inceput sa colaboreze cu echipa de producatori Play & Win in 2008, an in care a fost lansat si primul sau disc single, „Hot”, piesa ce a ajuns pe primul loc in clasamentele radio din Romania, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia si Grecia.

Inna a castigat peste zece premii in cadrul mai multor competitii muzicale, cele mai notabile fiind Romanian Music Awards si MTV Music Awards, piesele nominalizate fiind „Hot”, „Love” si „Amazing”. In 2010, piesa „Hot” a ajuns pe locul 1 in topul Billboard Hot Airplay. Inna s-a remarcat si din punct de vedere al frumusetii. Vedeta a avut mai multe pictoriale in Romania, Franta si Cehia, fiind votata una dintre cele mai frumoase femei din lume.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro