LAURA BRETAN a castigat la doar 13 ani finala Romanii au talent, iar acum se pregateste pentru America’s Got Talent! Ce cadou si-a facut dupa Marea Finala: „Am…”

Laura Bretan, in varsta de 13 ani a interpretat melodia „O mio babbino caro”, momentul sau din preselectii fiind unul care a fost apreciat atat de jurati, cat si de catre cei prezenti in sala, micuta concurenta fiind trimisa direct in marea finala cu ajutorul Golden Buzz, folosit in premiera de cei doi prezentatori.

Aceasta este deja pregatita pentru semifinala din august a „America’s Got Talent”, care va avea loc in luna august. Intrebata fiind despre ce cadou si-a facut atunci cand a ajuns acasa, in SUA, micuta Laura Bretan a spus foarte sincer ca „am dormit!”. Desi are doar 14 ani, abia impliniti, Laura Bretan are planuri mari de viitor: isi doreste sa castige marea finala si din America, ceea ce ar fi o premiera mondiala in acest tip de concurs.

De asemenea, dupa finala care va avea loc in luna septembrie, Laura Bretan vrea sa se reintoarca in Romania si sa sustina concerte caritabile pentru copiii orfani si saraci.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro