Moldoveanca frumoasa care l-a cucerit pe Justin Bieber s-a casatorit! Cum arata milionarul care i-a devenit sot

In urma cu ceva timp se zvonea ca Xenia Deli este o frumoasa moldoveanca care l-a fermecat pe Justin Bieber si care l-a ajutat sa o uite pe Selena Gomez

A photo posted by Xenia Deli (@xeniadeli) on


Presa tabloida a dedicat pagini intregi frumusetii Xeniei, iar acum au curs randuri intregi despre nunta fastuoasa a modelului. Modelul Xenia Deli i-a luat pe toti prin suprindere in acest weekend cand a debvenit mireasa unui barbat in varsta de 62 de ani, un cunoscut om de afaceri de origine egipteana.

Chiar daca este mai in varsta cu 36 de ani decat ea, Xenia i-a jurat credinta vesnica intr-o rochie alba, decorata cu dantela si voal lung intr-un peisaj de vis din Santorini, Grecia. Decoratiunile au fost si ele in nuante deschise, iar printre flori au predominat orhideele.

A photo posted by Xenia Deli (@xeniadeli) on


La sfarsitul lunii aprilie, Xenia Deli a publicat pe contul de Instagram o imagine in care si-a anuntat fanii ca a primit o masina extrem de scumpa si un inel de logodna. Cei doi sunt apreciati de presa din intreaga lume pentru faptul ca banii pe care ii detin nu provin din averi mostenite, ci au fost agonisiti cu propriile puteri.

Osama Al-Sharif, sotul Xeniei, este un lider in atragerea investitorilor straini in Egipt. Este presedintele grupului „Amiral”, companie specializata in extragerea si procesarea magneziului. Are afaceri in domeniul transportului naval si logistica.

sursa: protv.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro