Momente de fericire maxima pentru Cheloo! Rapperul a aflat ca va fi din nou tatic!

Cheloo, rapperul cunoscut pentru limbajul sau dur atat pe scena cat si in afara ei, va fi din nou tata! Iubita cantaretului este insarcinata in aproximativ doua luni, iar bucuria este la cote maxime in familia muzicianului!
parazitii
Cheloo, pe numele sau din buletin Catalin Stefan Ion, nu-si mai incape in piele de fericire de cand a aflat ca va fi din nou tata, pentru ca rapperul mai are un baietel de 8 ani cu prima lui sotie, de care s-a despartit cu scandal in urma cu cativa ani. Deocamdata, este prea devreme sa stie daca va avea baiat sau fata, dar Cheloo este extrem de fericit si nu-si doreste decat ca bebelusul sa fie sanatos, orice va fi el, sustin surse din apropierea familiei, care spun ca si Daniela Elena, iubita lui Cheloo, nu a avut mari probleme cu sarcina pana acum.

Fosta sotie a lui Cheloo, care se numeste tot Daniela, a divortat de acesta in urma cu cativa ani, acuzandu-l ca era violent si nu ii era fidel.

Mai mult, in urma cu cateva luni, Cheloo a fost ridicat de procurori intr-un dosar de droguri, iar vila sa din Breaza, unde s-a stabilit alaturi de familie, a fost perchezitionata.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro