”Nu pot sa… ” Adevaratul motiv pentru care ADELINA si SPEAK nu au un copil

Speak, pe numele lui real, Stefan Sprianu, traieste de doi ani o poveste de dragoste cu Adelina Pestritu, iar iubirea dintre cei doi devine mai mare pe zi ce trece.
adelina si speak
De cand a intalnit-o pe Adelina, cantaretului i s-a schimbat viata complet. “Sunt mult mai linistit si viitorul meu a prins contur, stiu catre ce ma indrept”, a declarat Speak pentru revista Spy. Cum au trecut deja doi ani de cand sunt impreuna, multi se intreaba cand vor ajunge la altar, si mai mult decat atat, asteapta cu nerabdare vestea ca cei doi vor deveni parinti.“Imi doresc un copil. Sunt sigur ca Dumnezeu asaza lucrurile in asa fel incat sa fim fericiti si sa imbratisam cu drag „cadoul” plin de viata.

Nu pot sa spun cand as vrea sa fie acest moment. Genul asta de momente nu trebuie programate. Sunt sigur ca voi fi un tata bun pentru ca imi plac copiii foarte mult! Nu as vrea sa iau lectii, pentru ca fiecare tata isi creste copilul in felul lui, in schimb, voi accepta sfaturi”, a mai adaugat cantaretul.

Poate multi ar fi tentati sa creada ca singurul lucru care ii mai lipseste cantaretului in momentul de fata pentru a fi pe deplin fericit, ar fi aparitia unui copil in viata lui, dar Speak are o cu totul alta viziune despre termenul fericire. “Termenul asta „pe deplin fericit” nu cred ca exista. Tot timpul vor fi lucruri care sa te faca fericit. Eu cred ca fericirea este de fapt drumul catre ea”, a mai adaugat iubitul Adelinei.

Pana sa ajunga la altar si sa fie parinti, Speak si Adelina se bucura intens de viata si de iubirea lor. Calatoresc foarte mult atunci cand timpul le permite, ies la restaurante, merg la plimbare cu cateii lor exact ca o familie fericita. Mai mult, cei doi nu se sfiesc sa isi arate sentimentele, iar atunci cand au ocazia cei doi posteaza pe conturile personale de socializare poze in care sunt impreuna, iar fericirea li se citeste pe chip.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro