ANDRA a facut un anunt in urma cu putin timp: ”Primul selfie in calitate de…”! Fanii au felicitat-o imediat

De cateva zile, circula informatia ca Andra ar astepta cel de-al treilea copil. Ea si sotul ei, Catalin Maruta se iubesc foarte mult si chiar daca au un baietel si o fetita, unul dintre cele mai apreciate cupluri din Romania isi mai doresc copii.
andra 3
Vedeta a postat pe contul ei de Face o fotografie in care face urmatorul anunt: Primul selfie in calitate de antrenor la Vocea Romaniei Junior! Ma bucur din inima ca voi putea sa ii invat pe viitorii artisti tot ce stiu eu, scrie Andra la fotografia pe care a postat-o in urma cu putin timp.

Zeci de mii de aprecieri si sute de felicitari au aparut pe pagina artistei la scurt timp dupa postare.

Felicitari Andra esti speciala, de la tine au ce sa invete incepand de la mamica ,sotie ,artist…si asa mai departe esti pe locul 1**** din toate punctele de vedere si in toata Romania va iubesc, familia mea preferata, este unul dintre mesajele primite de cantareata.

loading...
Cantareata se considera o femei implinita, deoarece are tot ce isi doreste, un sot iubitor si doi copii adorabili. Nici in viata profesionala nu ii merge prost, ba chiar foarte bine, melodiile Andrei sunt mereu in topurile muzicale.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro