Asta e camera in care a stat Raluca inainte sa se marite cu Pepe!

Raluca Pascu a trait intr-o vila de lux, in zona Colentina din Capitala, pana sa se mute cu sotul ei, Pepe, in casa pe care si-au construit-o. Bruneta avea o camera imensa si traia ca o “regina”.
pepe
Raluca Pastrama a locuit, impreuna cu Pepe, in casa tatalui ei, din Colentina, chiar la inceputul relatiei lor cand ea ramasese insarcinata cu Maria. Ulterior, cei doi si-au construit o vila, la periferia Capitalei, si s-au si mutat.

Tatal Ralucai, Nelu Pastrama, a scos casa la vanzare, iar de mai bine de un an se chinuieste s-o vanda. Imobilul este facut la mijlocul anilor 2000 si este compus din demisol, parter, etaj si mansarda, avand o suprafata utila de 800 mp. Locuinta este compusa dintr-un living foarte mare, 11 camere, 10 bai, doua bucatarii, o terasa, iar in curte exista o mini fantana arteziana si un loc amenajat pentru petrecerea zilelor insorite de vara in compania prietenilor.

Dormitoarele sunt superbe, mari, mobilate cu produse din lemn masiv, parchet de lux si accesorii spectaculoase. Vila mai este dotata si cu un garaj imens pentru trei masini, plus un loc de alte patru in curte. Casa in care a locuit Raluca a aparut pe un site de imobiliare, dar, din pricina pretului piperat, 670.000 de euro, inca nu s-a vandut.

Pe site-ul de imobiliare sunt si numeroase poze din casa si curte. Printre fotografiile realizate apare si dormitorul Ralucai. Bruneta avea un pat imens, iar pe noptiere tinea o icoana si o fotografie cu chipul ei, pe care a uitat sa o ia in momentul in care a pozat incaperea pentru a o pune pe site-ul de imobiliare.

Pe langa asta, sotia lui Pepe isi pregatise un patut pentru copil, pe care-l montase langa cel al ei. Cand Raluca a ramas insarcinata cu Maria, ea inca locuia in casa tatalui ei. In camera, bruneta avea si jucarii mari de plus.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro