Bodiguarzii n-au lasat-o pe adolescenta de 16 ani sa intre. Ce a urmat: Pustoaica a venit cu mami Andreea Esca la interventie

Andreea Esca este mama a doi copii frumosi si simpatici, de care este extrem de mandra, atat ea, cat si sotul sau. Pe Alexia a nascut-o in 2000, la aproape cinci luni dupa casatoria cu omul de afaceri Alexandre Douglas Eram, iar acum, fetita pe care o mai aducea la evenimente mondene s-a transformat intr-o adevarata domnisoara.
Andreea Esca
Cu toate ca are doar 16 ani, Alexia, fiica Andreei Esca se bucura de anumite libertati pe care alti adolescenti de varsta ei nici nu le viseaza. Paparazzi au fotografiat-o pe fiica Andreei Esca, weekend-ul trecut, la mare. Aceasta impreuna cu cateva prietene au vrut sa se distreze, asa ca s-au hotarat sa mearga nu oriunde, ci direct la Loft.

Ajunse acolo, fetele nu au fost lasate sa intre, fiind oprite de bodyguarzi. Adolescentele au plecat, dar s-au intors in scurt timp cu intariri, si anume cu…Andreea Esca in persoana, care a rezolvat problema in scurt timp, iar fetele fost lasate sa intre, unde s-au simtit foarte bine si au dansat continuu. Imbracata lejer, cu o rochie portocalie destul de scurta, Esca si-a dus pur si simplu de mana fiica in club.

Andreea Esca povestea intr-un interviu mai vechi cat de apropiata este relatia dintre ea si fiica ei, Alexia

„Imi place faptul ca desi suntem foarte apropiate si ca avem o relatie stricta in sensul in care nu suntem niste rasfatati care sa mi se urce la cap – pentru ca sunt destul de ferma atunci cand vine vorba despre lucruri care nu se fac – avem o relatie foarte apropiata, suntem prietene si nu ne plictisim niciodata”, spunea Andreea Esca pentru perfecte.ro

Fiica Andreei Esca a avut o relatie cu baiatul lui Omar Hayssam

Andreea Esca nu se astepta ca fiica ei sa se indragosteasca de la o varsta atat de frageda. Inca din august, anul trecut, stirista de la PRO TV mirosise ca pustoaicei ii picase cu tronc un baiat.

Prezentatoarea a cam ridicat din spranceana cand si-a dat seama ca fata ei are fluturi in stomac, nu de alta, dar Alexia avea doar 14 ani. Dar, nici ca a putut sa-i spuna nimic, caci si ea, la randu-i, a fost sagetata de Cupidon, tot in primul an de liceu.

”Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram in clasa a IX-a, iar el era in clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasa, care a durat pana la sfarsitul liceului”, marturisea Andreea, intr-un moment de sinceritate.

Daca vedeta tv a trait primii fiori ai dragostei alaturi de Bogdan, fiul cel mare al actorului Alexandru Arsinel, Alexia se declara topita dupa Rashid Omar, nimeni altul decat fiul lui Omar Hayssam, aflat in prezent dupa gratii pentru terorism dar nu numai, la Penitenciarul din Rahova.

Alexia Eram s-a nascut pe 31 august 2000. La 14 ani, practica dans sportiv, face canto la scoala Crinei Mardare si se pregateste pentru competitii de inot. Ii place muzica, dansul, cinematografia si e vedeta emisiunii “I Love Violetta”, de la “Disney Channel. Alexia frecventeaza cursurile Scolii Franceze Anna de Noilles din Bucuresti.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro