Ce ASCUNDE Mihaela Radulescu in SLIP: „Va aduc aminte ca am 45 de ani”

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai sexy si controversate vedete in showbizz. Imediat cum „Romanii au talent” s-a terminat, femeia de 45 de ani a plecat in vacanta alaturi de fiul ei si de mai multi prieteni.
mihaela radulescu
„Va aduc aminte ca am 45 de ani si fac sport zilnic, maninc sanatos si controlat si incerc sa nu-mi irosesc viata si tineretea (credeti-ma, buletinul e o timpenie, in suflet e virsta reala!) cu nimic din ce mi-ar intuneca zimbetul.

Ma bazez cel mai mult pe… iubire, in absolut toate directiile – de la aceea pentru mine insami si cei foarte apropiati, pina la cei care ma inspira, fie si de la mare distanta, dar si pe grija permanenta de a-mi umple timpul vietii cu exact ceea ce are valoare, greutate in timp si gust imbatator…. Nici nu va imaginati ce gusturi si arome are viata, cind o consumi cu capul imbratisat de suflet…”, a postat Mihaela pe un site de socializare.

Prietenii virtuali ai vedetei TV au sesizat, insa, un detaliu. Este vorba despre un tatuaj.
loading...
„Scuza-mi intrebarea indiscreta, dar am un simt dezvoltat catre mici detalii… ala e un tatuaj ce iese timid din slip?”, a comentat una dintre fanele Mihaelei.

sursa: fanatik.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro