Ce mare a crescut burtica Biancai! Iubita lui Victor Slav a mers deja sa cumpere caruciorul! „O sa fac exercitii de fitness cu caruciorul ca sa ard calorii”

Bianca Dragusanu zambeste in fiecare zi de cand a aflat ca va deveni mama. Desi se afla la prima ei sarcina, Bianca a marturisit ca viata ei nu s-a schimbat foarte mult si ca are in continuare aceleasi ritualuri si obiceiuri.
Bianca Dragusanu
Insarcinata in 6 luni, iubita lui Victor Slav a mers sa faca cele mai importante cumparaturi. Bianca Dragusanu arata superb chiar si in luna a sasea de sarcina, iar asta se datoreaza si faptului ca diva nu a incetat sa faca sport si cu greu pofteste la ceva.

„Viata mea nu s-a schimbat foarte mult. Mananc aceleasi lucruri, fac sport, acum ca am cumparat caruciorul abia astept sa ard calorii cu el la plimbare. Am inceput deja sa fac cumparaturile pentru Sofia, mai ales ca ma relaxeaza acest lucru. Nu prea pot sa dorm noaptea, asa ca imi place sa fac cumparaturi inline.

De curand am cumparat o cadita cu spa. Am inceput sa ma simt tot mai grea, stiu ca de acum sarcina va deveni mai dificila, voi incepe sa mai iau in greutate, sa mai retin apa, dar in general ma simt bine, sunt destul de activa”, a marturisit Bianca la un post de televiziune.
loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro