Cea mai HOT aparitie a BIANCAI DRAGUSANU de pana acum! Iubita lui VICTOR SLAV s-a afisat in bikini

Una dintre cele mai frumoase vedete de la noi se bucura chiar si-n cea de-a sasea luna de sarcina de un corp de invidiat, asta dupa ce in urma cu putin timp, in seara de vineri, a „scapat“ pe-o retea sociala cateva fotografii doar in costum de baie.
Bianca Dragusanu
Ne referim, desigur la Bianca Dragusanu, care in urma cu putin timp a postat pe pagina sa de Facebook doua imagini in care a apare intr-un costum de baie si este fotografiata cu spatele, ceea ce ii evidentiaza si alegerea costumului de baie format dintr-un bikini multicolor. Chiar daca in doar 3 luni de zile va deveni mamica, iubita lui Victor Slav nu se fereste sa se afiseze in tinute provocatoare sau sa isi expuna formele de invidiat, mai ales acum, in plin sezon estival.

Din cate se pare, in fotografiile postate de catre Bianca Dragusanu pe Facebook, aceasta a fost prezenta la o piscina de pe Calea Dorobanti, din Capitala, acolo unde s-a bucurat temperatura potrivita pentru plaja.

De asemenea, fanii Biancai Dragusanu au fost si ei cat se poate de fericiti de aceasta aparitie in bikini a vedetei, pentru ca i-au lasat si cateva comentarii in care si-au aratat aprecierea:

loading...
„Esti prea frumoasa, Bianca“ sau „Perfecta esti si ambitioasa, Bia. Mai scrie si despre ceea ce mananci ,vrem si noi reteta“, au fost doar o parte dintre comentariile lasate de catre internauti la postarea Biancai de pe Facebook.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro