Intrebarea care sta pe buzele tututor. Este sau nu GABRIELA CRISTEA insarcinata? Detaliul care le-a dat de gandit fanilor

Gabriela Cristea si Tavi Clonda sunt fara nici o indoiala unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt parteneri de viata si colegi de munca in acelasi timp, iar acest lucru ii face sa fie si mai apropiati.

Avand in vedere ca in ultima vreme multe vedete au ramas insarcinate, toata lumea se asteapta ca Gabriela sa faca si ea marele anunt, iar ultima imagine pe care Tavi Clonda, sotul prezentatoarei, le-a dat de gandit fanilor sai virtuali. Unul dintre ei mai tupeist a chiar a intrebat: „Este Gabriela insarcinata?”.

Chiar daca au existat zvonuri potrivit carora prezentatoarea TV ar fi insarcinata, iar din aceasta cauza s-au facut vizibile si kilogramele in plus, nici ea, dar nici Tavi Clonda nu au confirmat absolut nimic pana in acest moment.

Prezentatoarea TV si Tavi Clonda sunt impreuna de aproape doi ani si s-au casatorit in luna aprilie a anului 2015. Ea a mai fost casatorita cu omul de afaceri Marcel Toader, relatie care s-a lasat cu o despartire foarte mediatizata.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro