Prima reactie a lui SPEAK, dupa ce ADELINA PESTRITU a „scapat“ imaginea cu burtica pe Internet

Faptul ca Adelina Pestritu si Speak traiesc o frumoasa poveste de dragoste deja nu mai e un secret pentru nimeni, iar din cate se pare, cei doi isi doresc ca relatia lor sa treaca la urmatorul nivel.
adelina si speak
Daca in ultima vreme cei doi au exersat din plin pentru rolul de parinti, pentru ca fosta vedeta TV si iubitul ei au petrecut tot mai mult timp cu finuta lor, ar putea fi un semn ca Adelina Pestritu se pregateste sa aduca pe lume primul ei copil. Un alt semn ar putea fi burtica proeminenta cu care s-a afisat femeia de televiziune intr-o imagine publicata pe Facebook, acolo unde are alaturi un grup de copii.

De asemenea, dupa ce respectiva imagine cu burtica a fost „scapata“ pe retelele sociale, Speak a avut o prima reactie, in aceasta dimineata, tot in mediul virtual.

In ceea ce priveste posibilitatea de a deveni tatic in viitorul apropiat, cantaretul nici nu a confirmat, dar nici nu a negat zvonul ca Adelina Pestritu ar fi insarcinata. Mai exact, acesta a postat, cu putin timp in urma, un mesaj prin care a dorit sa isi salute fanii, insotit de un filmulet.

loading...
sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro