Baietelul ANDREEI MANTEA e de nerecunoscut! Iata cat de mult a crescut DAVID

Viata Andreei Mantea pare sa se fi schimbat complet, asta dupa ce vedeta l-a adus pe lume pe micutul David, primul sau copil care a facut-o pe prezentatoarea TV sa isi schimbe prioritatile.
andreea mantea si cristi mitrea
La mai bine de un an de zile de cand micutul David a venit pe lume, Andreea Mantea pare sa incerce din rasputeri sa petreaca suficient timp cu acesta, chit ca este destul de ocupata atat cu aparitiile pe micul ecran, cat si cu diverse proiecte pe care le desfasoara.

Totusi, de fiecare data cand prinde cateva momente cu David, prezentatoarea TV pare sa il rasfete pe acesta si sa se joace cu el. Asa s-a intamplat si in aceasta dupa-amiaza de vineri, atunci cand Andreea Mantea s-a fotografiat cand il tinea pe David in brate, iar cum imaginea a ajuns rapid pe o retea sociala, fanii acesteia au fost uimiti de cat de mult a crescut cel pe care il stiau ca e doar un bebelus.

A photo posted by AndreeaMantea (@andreeamantea) on


„Ce mare am crescut noi si ce frumos suntem“ sau „Seamana cu tine“, au fost doar cateva dintre comentariile pe care Andreea Mantea le-a primit din partea prietenilor virtuali, care au fost extrem de uimiti de cat de mult a crescut David.

loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro