Bianca arata fabulos, desi mai are doar o luna si jumatate pana naste! Am prins-o pe diva la masa cu Victor Slav si era “criminal” de buna!

Bianca Dragusanu arata bestial cu doar o luna si jumatate inainte de nastere! Diva are un corp de invidiat, iar burtica pare ca ii lipseste cu desavarsire!
Bianca Dragusanu
Bianca sfideaza toate gravidele! Vedeta este insarcinata in sapte luni si jumatate, insa se prezinta de parca s-ar pregati sa defileze pe scena. Slaba, sexy si plina de viata, frumoasa femeie surprinde la fiecare aparitie in public si atrage toate privirile.

Paparazzii au surprins-o pe Dragusanca, zilele trecute, la o iesire cu iubitul ei, Victor Slav, si prietenii, in oras, la un restaurant de fite, din Herastrau, unde a luat si masa.

Imbracata lejer, in pantaloni casual kaki, t-shirt alb, peste care isi pusese o camasa in carouri, si o pereche de pantofi sport albi, Bianca era supla, iar urmele unei sarcini nu se observau absolut deloc.
loading...
Culmea e ca nici la fata, zona in care majoritatea gravidelor se umfla, ea nu prezenta semne de ingrasare. Ochelarii mari de soare si cerceii mici, cu diamante, primiti de ziua ei de la Victor, completau tinuta, care o avantaja perfect.

Bianca a zabovit la terasa vreo doua ore, timp in care a mancat, a dezbatut tot felul de subiecte, a ras, uneori chiar cu pofta, si s-a simtit extraordinar de bine, semn ca, in aceste momente din viata ei, totul este roz si nimic nu poate sa ii umbreasca fericirea.

La finalul intalnirii cu prietenii, Dragusanu si Slav au plecat impreuna spre casa. Diva avea si catelusa cu ea, pe Bella, o tinea in brate, si era foarte zambitoare si relaxata, ca o adevarata viiitoare mamica.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro