Ce a mostenit Irina Columbeanu de la Moni

Vacanta americana a luat sfarsit pentru Irinel Columbeanu si fiica lui, Irina, dar distractia a continuat pentru cei doi pe litoralul romanesc. Irinel si Irinuca s-au relaxat la piscina, impreuna cu bona tinerica angajata de omul de afaceri pentru a avea grija de fiica sa.
monica columbeanu
O fi mostenit Irinuca zambetul de la Irinel Columbeanu, dar fizicul de fotomodel in devenire il are, categoric, de la mama ei, Monica Gabor!

Irinuca s-a mutat de la Los Angeles pe litoralul romanesc. La scurt timp dupa ce s-au intors din vacanta americana, Irina si Irinel Columbeanu au luat-o pe bona si au tras o fuga la Mamaia. Cei trei au fost surprinsi de fotoreporterii Click! sambata, 20 august, la o piscina. Irinel s-a intretinut cu bona pe margine, in vreme ce pustoaica s-a balacit de zor cu o prietena.

Toti cei care i-au recunoscut pe protagonistii scandalului urias din urma cu sase ani, cand Moni si Iri au divortat si s-au luptat cu toate armele pentru custodia fetitei, au putut observa ca pustoaica a mostenit fizicul de fotomodel al Monicai.
loading...

sursa: click.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro