Ce parere are IULIA ALBU despre tinuta RIHANNEI la concertul sustinut in Romania

Iulia Albu nu se fereste sa spuna lucrurilor pe nume, fara sa menajeze pe nimeni. Bineinteles, tinuta Rihannei, care a concertat duminica seara in Romania, nu putea trece fara sa fie comentata de fosta sotie a lui Mihai Albu.
iulia albu
“Sa nu uitam ca Rihanna a fost contractata pentru cel mai ieftin spectacol pe care il putea oferi si in niciun caz pentru cel mai scump! Nu cred ca se astepta cineva la o aparitie gen Lady Gaga avand in vedere acest context! Din cate am inteles, vestimentatia a fost purtata de cantareata pentru prima data in cadrul concertului de la Bucuresti, ceea ce mi se pare suficient.

Stilistic, nu a iesit din normele pe care le respecta in mod constant, insa nici nu a avut o aparitie dezastruoasa. In definitiv, vorbim despre un concert, nu despre o prezentare de moda. Personal, mi-a placut tinuta Rihannei si consider ca nu ii trebuie prea multe artificii pentru a arata bine, poate merge lejer si pe stilul simplu”, a declarat Iulia

Pe de alta parte, fashion editorul nu o menajeaza deloc pe Delia, artista care a sustinut un recital in deschiderea concertului Rihannei, intr-o vestimentatie socanta.
loading...
“In ceea ce o priveste pe Delia si imaginea pe care ea si-o asuma in ultima vreme, consider ca in niciun caz nu este compatibila cu participarea la un concert Disney”, a spus Iulia Albu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro