Delia da toate semnele ca va fi urmatoarea graviduta!

Inca din vara anului trecut, Delia si sotul sau, Razvan Munteanu, si-au achizitionat un apartament de lux situat in zona de nord a Capitalei, in care au investit aproximativ 1,4 milioane de euro. Chiar daca are un an de cand l-a achizitionat, blonda mai are unele lucruri de pus la punct.
delia 3
Paparazzi au filmat-o pe cantareata mergand la noua ei locuinta, cu diverse lucruri in brate, ca o adevarata sefa de santier. Delia urgenteaza totul, incearca sa finalizeze cat mai repede amenajarea apartamentului pentru a se ocupa de o alta treaba, aceea de a deveni mamica.

Din imagini observam ca vedetei ii prieste de minune aceasta perioada, apare mult mai ”implinita”, ceea ce nu este exclus ca frumoasa blonda sa se pregateasca pentru un copil, mai ales s-a mutat in casa noua si in ultima vreme nu isi refuza nicio pofta.

Mai mult decat atat, vedeta apare in noul ei videoclip impreuna cu o fetita, pe care o tine de mana, iar admiratorii i-au comentat imediat Deliei ca i-ar sta foarte bine in ipostaza de mamica. „Ti-ar sta foarte bine ca mamica!”
loading...
„Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertatii. Se vede prin tot ce canta, cum se imbraca, cum se comporta, ca e un artist adevarat, o voce a generatiei noastre. Ma simt onorata sa cant in deschiderea concertului ei”, a marturisit Delia pe Facebook.

Insa, inainte de a afla asta, colegii i-au facut o farsa de zile mari. Acestia i-au spus initial ca nu are voie sa participe la spectacol si au venit la ea sa inapoieze biletele pe care le achizitionase deja. Delia nu s-a prins vreun moment ca este victima unei farse si nu intelegea ce se intampla, mai ales ca amicii ei i-au spus clar ca nu are voie sa stea in public. La scurt timp, a aflat si de ce!

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro