Dupa ce a spus ca isi doreste sa devina mamica, LORA a facut anuntul in aceasta dimineata

Lora traieste o frumoasa poveste de dragoste cu managerul ei, Ionut Ghenu, alaturi de care isi doreste sa ajunga la batranete. Vedeta a spus in nenumarate randuri ca s-ar simti pe deplin implinita, in momentul in care ar avea si un copil.
lora 2
In aceasta perioada cantareata este foarte aglomerata si se pare ca mai intarzie momentul pana va deveni mama, dar se bucura de tot ce are acum in viata ei, de familie, de public, dar si de iubit.

”Nu sunt singura in tot zbuciumul asta. Cel mai mare sustinator al meu este publicul, apoi familia. Familia mea e formata din cei mai mari fani ai mei. Si omul care este managanerul meu, prietenul meu, iubitul meu, este foarte important”, a spus Lora la o emisiune tv.

Vedeta se simte foarte iubita si foarte multumita de evolutia ei in cariera, dar si de relatia cu Ionut.

loading...
„Suntem o echipa foarte puternica. Contribuie foarte mult, e foarte important. Toata lumea care sustine un artist contribuie la cariera lui. Am rezultate frumoase. E bine sa stii ca nu muncesti, asa, in gol. Am foarte multi prichindei pe langa mine, simt ca fac parte dintr-o familie foarte mare, care compenseaza orice ar putea fi un minus in viata unui om. Eu sunt foarte iubita, sunt foarte bine acum, toate lucrurile vin la timpul lor”, a mai spus Lora.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro