Fostul iubit al Anei Mocanu ii baga bani la sutien Loredanei Chivu!

Ana-Maria Mocanu a trait o frumoasa poveste de dragoste langa tanarul afacerist Valentin Burada. Cei doi si-au spus “adio” insa, dupa doar cateva luni. Despartirea a fost extrem de dureroasa pentru Ana care nu-si gasea linistea si plangea non-stop.
loredana chivu 2
Recent, Valentin i-a facut o propunere Loredanei Chivu, prietena Anei Mocanu. El a invitat-o sa intretina atmosfera la un local pe care-l detine undeva langa Buzau, evident, contracost.

Blondina a acceptat, ca doar e vorba de un job. Astfel, Lore si-a luat cel mai sexy costum de scena, care sa-i puna in evidenta silueta de invidiat. Chiloteii erau minusculi, iar sutienul, desigur, foarte decoltat ca barbatii sa i-l umple cu bancnote, lucru care s-a si intamplat.

Loredana avea decolteul burdusit cu hartii de 50 si 100 de lei! Unul din cei care au “atentat” la sutienul ei a fost chiar Valentin, patronul localului si fostul iubit al Anei Mocanu. Tanarul i-a indesat bani la sutien de cateva ori, iar blonda nu a ripostat ca doar, deh, s-a dus acolo sa faca bani.
loading...

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro