LAURA BRETAN nu a incasat inca premiul de la „Romanii au talent”! Care este motivul adevarat pentru care a participat la emisiune

Laura Bretan, tanara care a castigat ”Romanii au talent”, si-a incercat norocul si in Statele Unite, la „America’s Got Talent” si a fost aproape de a obtine locul 1, recompensat cu un milion de dolari.

Dupa ce multi au criticat-o pentru ca a participat si la „America’s Got Talent” si au spus ca isi doreste numai bani, Laura Bretan a decis sa clarifice lucrurile pe pagina ei de Instagram.

Laura Bretan a explicat ca nu banii au determinat-o sa vina la auditiile de la noi din tara.

„Buna tuturor! Vreau sa scriu despre ceva ce ma deranjeaza au adevarat. Nu imi vine sa cred ca exista atat de mult negativism. Da, am participat la Romanii au talent. Am facut-o pentru a-i indeplini dorinta bunicului meu. A murit in luna ianuarie si am facut-o in memoria lui. Am fost in Romania pentru a participa la inmormantare si au auzit ca sunt auditiile Romanii au talent. Am fost la auditii pentru ca stiam cat de mult i-ar fi placut sa ma vada pe acea scena. Am facut-o in memoria lui si i-am dedicat lui acel moment. Era cel mai mare fan al meu, m-a sprijinit mereu si m-a sfatuit sa fiu perseverenta si sa nu renunt niciodata.

Dar cine stia ca ma voi califica, de asemenea, si la Americanii au talent? A fost mereu un vis sa cant pe scena de la Americanii au talent, SUA este tara si casa mea si m-am nascut aici. Si, din moment ce exista mai multe versiuni ale show-ului Got Talent, nu sunt singurul concurent care a mers la auditii in mai multe tari.

loading...
Am castigat „Romanii au talent” (premiul de 120.000 de euro), dar tot ce vreau sa intelegeti este ca nu am facut-o pentru banii, ci pur si simplu pentru a-i indeplini dorinta bunicului meu. Desi am castigat primul lor, inca nu am vazut niciun penny din premiu. Daca il voi primi, voi dona o mare parte, asa cum am facut si pana acum, pentru orfani si persoane fara adapost, aceastea fiind doua cauze in care cred foarte mult. Lasati-ma sa va intreb: daca un atlet castiga medalia de aur, ar trebui sa se opreasca din a participa la competitii? Doar pentru ca a castigat o data? Nu! Continua sa joace in toata lumea. La fel e pentru toata lumea. Trebuie sa muncesti mult in continuare, sa inveti, sa te imbunatatesti si sa faci tot ce poti. Singurul meu scop este de a impartasi cu voi darul cu care Dumnezeu m-a binecuvantat, sa ii fac pe toti fericiti cu vocea mea”, a scris ea, pe Instagram.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro