Loredana Chivu a facut furori pe plaja din Mamaia!

Loredana Chivu a innebunit barbatii, in weekend, la Mamaia. A purtat costume de baie minuscule care i-au pus in evidenta posteriorul bombat si bustul imens!
loredana chivu 2
Loredana Chivu, aflata pe litoral pentru a onora cateva contracte, si-a facut timp si pentru a se balaci putin in mare si piscina, dar si pentru a sta tolanita la soare. Desi a stat doar cateva zile, blondina si-a pus in bagaj in jur de zece costume de baie, toate sexy, toate cat mai decoltate.

Cand isi facea aparitia pe plaja sau la piscina, blondina era analizata din cap pana-n picioare. Lore si-a pus in evidenta silueta de invidiat purtand costume de baie din doua piese, cu sutien decoltat si chilotei minusculi.

Silicoane se stie ca are, insa mai toata lumea se intreaba ce si-a injectat Loredana in posterior de il are atat de bombat si ferm. Multi din admiratorii ei cred ca blondina a recurs la interventie estetica si si-a bagat silicon in fese, asemeni altor vedete din showbiz. Ei bine, vedeta sustine nu are nicio operatie estetica si nici nu arte de gand sa-si faca.
loading...
“Nu mi-am bagat silicon in fund. Asa e conformatia mea. Nu am fundul mare. Am in schimb talia mica, 58 de centimetri, si probabil de aceea se observa asa fundul meu. Diete nu tin, dar am grija sa nu exagerez. Sport fac mult, alerg, merg la sala, fac exercitii speciale pentru posterior. Pe langa miscare, fac masaje anticelulitice, impachetari cu diverse tratamente, dar si sedinte de electrostimulare”, sustine Loredana Chivu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro