Loredana Chivu, momente cumplite! Si-a parasit iubitul si si-a lovit si masina noua!

Se bucura ca in sfarsit lucrurile s-au mai linistit in viata ei si problemele au ocolit-o in ultima perioada. Nu a apucat insa sa se bucure prea mult. Loredana Chivu are din nou belele pe cap! In plus, nici sentimental nu sta prea bine.
loredana chivu 2
Loredana Chivu a avut o perioada in care nu reusea sa adoarma decat cu somnifere. Avea multe griji, era stresata si parca problemele nu se mai rezolvau. Masina veche i se strica mereu si a scos din buzunar cateva sute de milioane de lei vechi ca sa o tot repare, job-uri avea, insa nu asa cum isi dorea, cu iubitul ba se despartea, ba se impaca si tot asa….

A urmat apoi o perioada de liniste in care blondina reusise in sfarsit sa-si vanda masina si sa-si achizitioneze alta mai scumpa, model mai nou, pentru care stransese bani la ciorap mai bine de un an. A dat aproape 50.000 de euro pe un Porsche Cayenne. Culmea, si relatia cu iubitul mergea extrem de bine.

Acum, Lore are alte probleme pe cap. In weekend, blondina a fost la Iasi pentru a onora un eveniment si a avut un ghinion de nedescris: si-a gasit masina lovita! “Sunt suparata ca mi-am gasit masina lovita. Cineva mi-a lovit oglinda si trebuie sa o schimb. Sper sa nu fie mai rau de atat”, spunea Lori imediat dupa ce a depistat ca i-a fost atins bolidul de aproape 50.000 de euro.

loading...
La cateva zile dupa aceasta surpriza neplacuta, blondina a pus capat si relatiei de cativa ani pe care o avea cu iubitul ei pe care l-a tinut “ascuns”. “Loredana e din nou singura. S-a saturat de toate certurile si impacarile cu fostul. Acum pare hotarata sa puna punct. Desi a mai spus asta de cateva ori si tot l-a iertat si s-a impacat cu el”, sustin prietenele ei.

Ea a scris totusi si pe unul din conturile ei de socializare ca a incheiat relatia “urata si proasta”: “Am avut cea mai urata si proasta relatie din viata mea!! de astazi va rog sa nu ma mai intrebati nimic de persoana respectiva, apartine trecutului si poate nici acolo nu-si merita locul! Punct si de la capat!”, a scris ea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro