Nu a fost un moft! Motivul incredibil pentru care ANDREEA MANTEA si-a schimbat silicoanele

Andreea Mantea a decis ca e momentul perfect pentru pune o pereche de sani noi, asa ca apelat la bisturiul medicilor esteticieni. Vedeta a povestit in nenumarate randuri ca vrea sa isi schimbe silicoanele, mai ales ca le avea pe cele vechi de peste 10 ani de zile si unul dintre sani i se lasase ceva mai mult.
andreea-mantea 2
Prezentatoarea a precizat ca a facut aceasta interventie din plictiseala sau moft, ci pentru ca avea nevoie. Bruneta avea dureri mari la unul dintre sani si calmantele nu isi mai faceau efectul.

Am ales sa fac aceasta interventie pentru ca aveam nevoie! Nu este un moft, nu este un lucru pe care il fac din plictiseala, pentru ca e la moda, sau pentru ca vreau sani mai mari! Din contra o sa imi fie foarte greu pentru ca nu o sa il mai pot tine pe David in brate o perioada, nu stiu daca o sa ma refac la timp sa pot merge linistita la filmari…Fac asta pentru ca durerile pe care le aveam la unul din sani erau groaznice. Deja calmantele nu isi mai faceau efectul…, a tinut sa le explice Andreea prietenilor virtuali.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro