Nu si-au facut poze, dar… Ce s-a intamplat intre DELIA si RIHANNA la finalul concertului!

Aflata in turneul de promovare „Anti”, Rihanna a venit in Bucuresti insotita de un staff numeros, format din 100 de persoane, care au pregatit si cele mai mici detalii pentru ca acest concert sa iasa perfect.
rihanna 2
Cea care a avut ocazia sa cante in deschiderea concertului ei a fost Delia. Aceasta a facut un show incendiar pe scena, ridicandu-se la nivelul artistei internationale. Cu toate acestea, Delia se pare ca nu a reusit sa faca o fotografie cu Rihanna. Insa, ceea ce a primit din partea cantaretei din Barbados a fost mult mai important pentru ea, decat un selfie.

Atat Rihanna, cat si staff-ul ei, au discutat cu Delia, la finalul concertului de la Bucuresti, felicitand-o pentru spectacol. Potrivit unor surse din anturajul cantaretei, intalnirea dintre cele doua dive a decurs foarte bine: „Dupa ce a iesit de pe scena, Delia a dat nas in nas cu Rihanna.
loading...
Cele doua s-au felicitat reciproc, si erau foarte incantate de cunostinta. Intalnirea a fost rapida, a durat maximum cinci minute. Delia a fost apoi felicitata si de persoanele din staff-ul Rihannei”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro