O prietena comuna a vrut sa le impace, dar…S-a reaprins razboiul dintre Doinita si Lora, iar noi avem mesajele!

Anul trecut, Doinita Oancea anunta despartirea de iubitul ei, lonut Ghenu, care acum formeaza un cuplu cu prietena buna a actritei, Lora. Cele doua au facut un schimb dur de replici prin intermediul mass-media si, desi lucrurile s-au calmat, Doinita nu are de gand sa o ierte pe cantareata.
lora 2
Anul 2015 a fost unul extrem de dificil pentru Doinita Oancea, care a fost parasita de barbatul cu care s-a iubit timp de cativa ani, Ionut Ghenu. Pe atunci, au existat zvonuri care dadeau ca sigura o relatie intre Ionut si Lora, cea mai buna prietena a Doinitei. Blondina a negat mult timp ca ea si cel care ii este si manager ar avea in comun ceva mai mult decat o prietenie stransa. In cele din urma, dupa ce a fost fotografiata in repetate randuri, ea a fost nevoita sa recunoasca ca este indragostita pana peste urechi de Ionut Ghenu. A tinut, insa, mortis, sa precizeze faptul ca ea si iubitul ei s-au cuplat de abia dupa ce au devenit oameni liberi.

Desigur, varianta Lorei nu a fost deloc agreata de Doinita, care nu o poate ierta pe cea care i-a fost cea mai buna prietena. Actrita a suferit enorm si a slabit mai mult de zece kilograme in acea perioada. Lucrurile s-au linistit, iar fiecare si-a continuat drumul. Doinita s-a implicat in multe proiecte profesionale si nu a mai vrut sa auda de iubire, in timp ce Lora si-a continuat relatia. Recent, o prietena comuna a celor doua a incercat sa le impace, crezand ca fiecare a trecut peste situatia dificila de atunci: ”Doinita nici nu vrea sa auda. Ea face tot posibilul pentru a o evita pe Lora. I-a transmis clar ca nu o va ierta niciodata pentru ca i-a luat barbatul. Pentru Doinita nu a existat tradare mai mare si mai dureroasa. Multi nu i-au inteles atitudinea si i-au dat dreptate Lorei. Pana la urma se mai intampla, asta este viata, nu putem porunci inimii. Un lucru este clar. Prietenia lor s-a terminat definitiv”, a declarat o prietena comuna a celor doua.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro