Prima reactie a lui LIVIU VARCIU, dupa ce au aparut imaginile care confirma despartirea dintre ADELINA PESTRITU si SPEAK

Dupa ce au fost publicate imaginile care confirma despartirea dintre Adelina Pestritu si Speak, toata lumea a fost luata prin surprindere, mai ales ca cei doi deja vorbeau despre aparitia unui copil in viata lor.
liviu varciu
Cu toate ca Adelina avea la activ o casnicie esuata, iar Stefan s-a despartit de iubita anterioara dupa ce a cunoscut-o pe bruneta, cei doi pareau sa fie perfecti impreuna.

Fanii i-au adorat instantaneu, sorbind fiecare cuvintel al indragostitilor, fie ca era unul rostit intr-un interviu sau scris pe conturile lor de Facebook si Instagram. Timpul a trecut, a sosit aniversarea de doi ani de relatie, isi faceau chiar planuri legate de aparitia unui copil, insa relatia dintre Adelina si Speak s-a rupt misterios si iremediabil.
loading...
Adelina a mai fost in trecut casatorita cu Liviu Varciu, cel care nu pare sa-si regaseasca linistea pe plan sentimental dupa despartirea de bruneta. Contactat Liviu nu a dorit sa discute despre alegerile din viata fostei sale sotii, rezumandu-se la un comentariu scurt: „nu, imi pare rau, nu am nimic de comentat!”, a spus acesta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro