S-a dat ”jmeker”, dar s-a facut de ras. Bodyguarzii l-au umilit pe CONNECT-R de fata cu MISHA!

Seara de miercuri a fost una deosebit de importanta atat pentru iubitorii obisnuiti de muzica, dar si pentru artistii de la noi, cei care si-au vazut pe scena amplasata in Piata Constitutiei din Capitala unul dintre idoli.
connect-r
Ne referim, desigur, la concertul pe care Sia, cantareata de origine australiana, l-a sustinut in inima Bucurestiului. Acolo au fost prezenti si Connect-R, alaturi de frumoasa sa sotie, Misha, iar din cate se pare acestia au avut parte de un episod mai putin placut, pe care cu siguranta artistul ar vrea sa si-l stearga din memorie.

Chit ca a vrut sa se dea „jmecher“ si cel mai probabil sa isi impresioneze sotia pe care o iubeste enorm, lui Connect-R nu prea i-a iesit pasienta in clipa in care a incercat sa fenteze o coada.
In clipa in care a ajuns intr-unul dintre punctele de acces din Piata Constitutiei, Connect-R a cam fost intors din drum pentru ca s-a bagat in fata, desi mai avea si alte persoane inainte, care asteptau isi asteptau randul pentru a intra la concertul pe care urma sa il sustina Sia.

Cei care l-au trimis pe cantaret la finalul cozii au fost bodyguarzii vigilenti, care au observat intreaga scena. Umilit si cu sotia sa de mana, Connect-R nu a avut de ales si a trebuit sa se supuna regulilor, la fel ca toata lumea, desi s-a dat VIP in fata tuturor si s-ar fi asteptat sa primeasca vreun soi de tratament special.
loading...
Desi a durat mai mult decat si-a propus initial, artistul si Misha au intrat pana la urma la concertul sustinut de Sia, de care cu siguranta nu vor dori sa isi aminteasca prea curand, din pricina episodului cu bodyguarzii.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro