Andreea Mantea a facut marele anunt.

Co-prezentatoarea emisiunii „Se striga darul”, Andreea Mantea a prins si gustul nuntilor. Bruneta a anuntat ca a prins buchetul si conform traditiei este urmatoarea pe lista sa imbrace rochia de mireasa.
andreea mantea si cristi mitrea
Andreea Mantea a facut joi seara un anunt soc la Kanal D. Bruneta a marturisit, fara sa dea prea multe detalii, ca urmeaza sa se marite. Nu a spus nici cu cine, nici cand va avea loc marele eveniment, dar a tinut sa precizeze ca anuntul ei nu este o gluma, asa cum unii ar fi tentati sa creada.

„Madalin, dragi telespectatori, trebuie sa va anunt! Am o veste pentru toata lumea. Ma marit! E pe bune, pe cuvant! Serios, ma marit! N-am mai putut sa ma abtin, de aceea am decis sa va spun acum. Trebuia sa va spun asta, nu puteam sa tin doar pentru mine. Am zis catorva persoane, pana acum. Pana la sfarsitul anului vreau sa fac nunta”, a spus ea, cu un zambet larg pe buze, la Kanal D.

Andreea Mantea este mama unui baietel de un an si doua luni, facut cu fostul ei iubit, luptatorul Cristi Mitrea. Bruneta a avut mai multe relatii cu barbati cunoscuti, dar niciuna nu s-a incheiat cu o nunta.

loading...
Eu mi-as fi dorit o rochie de mireasa stil printesa, dar nu m-as putea misca, sa ma pup cu toti invitatii. Mi-ar placea si o rochie in stil sirena. La mine soarta a decis. Imi doream. Nu sunt insarcinata, sunt indragostita. Imi doresc o nunta la care sa fac toate traditiile, nu conteaza locul in care va avea loc. Am fost la o nunta si… am prins buchetul! Nu m-a cerut nimeni, dar ma marit!”, a declarat Andreea Mantea.

Andreea Mantea este mama singura de un an. Bruneta are un baietel, David, pe care l-a adus pe lume in urma relatiei pe care a avut-o cu un concurent de la „Burlacita”, show la care a participat pentru a-si gasi sufletul pereche. Desi pareau ca sunt fericiti impreuna, ea si Cristi Mitrea s-au despartit definitiv cand vedeta era inarcinata in luna a sasea.

sursa: RTV.NET

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro